Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: A Shepherd Playing Flute by Henryk H. Siemiradzki (1843-1902); his last painting ca 1900 http://www.abcgallery.com/S/semiradsky/semiradsky.html


Tanka ~ Våldsamma människor har tappat sitt värde

~*~

Den sanna Människan går
fritt mittemellan de fack

korrumperade 
och fuckkonkurrerande
i den här världen

LPWJ 30/07/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-30 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP