Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I grund och botten

osäker

mellan raderna

vill men kan inte sova

om jag vore någon annan

hade jag betytt mera då?

är jag mig själv nu?

tiden stannar inte,

och det svartnar för mina ögon

om jag vore någon annan,

hade livet varit bättre då?

jag älskar mig själv

men älskar någon annan mig?

evig paranoia

smärtan, är det smärtan jag vill ha?

självskänsla

 

Kommer det någonsin vara jag?




Fri vers av Zandra
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra