Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som ni

bortom mina tankar och drömmar

finner någon mitt riktiga jag

klart att jag är mig själv

men inte alla gånger

när detta sker

får jag inte dricka mer

om detta händer någon annan

är det inget att bry sig om

varför är det så?

less på att bli bemötad som en

som

inte klarar av något

jag kan ta vara på mig själv

dricka mig full

gömma mig

 

och leva precis som ni




Fri vers av Zandra
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra