Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver mitt need





Jag behöver bara en sista kick
så att jag får lägga mig
baklänges mellan mattan och
den dunkla lampan i taket
En sista hit
av kalla nålar och
en sista adrenalinkick
så jag får luta mig tillbaka
och säga att livet var faktist ganska bra

Men inte en såndär kick herion
mer en kick av allting jag har upplevt
få tillbaka alla minnen och namn
det är pinsamt att glömma vad
sin kusin heter
och sen frågar hon!
Man önskar man kunde gräva ned
huvudet i sanden




Fri vers av Youcef
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Youcef
Youcef