Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och allt bleknar i din jämförelse.





och någon sa
dina gator är som kvicksand
du är en oskriven saga
en epok av liv
jag i evighet drömt om att få andas

men dom säger
du är en omöjlig ekvation
en hemlighet
för vacker att behålla
du är utandning
en resa runt en jord
för skör för att förstå

och någon sa
du blir som danken i bröstet
rymden i mina lungor
gräset himlarna
och all oändlig väntan
däremellan

du är en utsträckt hand mot universum
ett hjärtas dunkla slag
en jord
för skör för att förstå
för underbar för att vandra



















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 827 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-02 01:09



Bookmark and Share


  Kalypso
Varje gång jag läser den vet jag varför, allt annat bleknar.

Underbart skriven helt enkelt.

Enkel, som om orden bara hittat sin väg ut. Ur det mest smärtsamma.

Borde skriva något mer men har inte en aning om varför.
2009-09-25

    mel
saknar ord. den är så fin och beskriver så bra vad vi inte kan fånga, "det tusende steg vi inte förmå oss att göra" :) favorit: för underbar för att vandra. love
2009-08-02

  peter markurth
bra
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP