Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på någon annans skjorta



nær intagen går ut øver morgondagen
tro inte att jag inte vet
men jag møter alltid solen
med skakande hand
kall eller het

så vad kan man gøra?
så vad kan man gøra?

att ljuset, du och jag går ner
det ær ett faktum som jag ser
vi kan væl plocka en blomma
och bara låta den vissna
det var ændå en hel bukett jag dig ville ge
jag ær en væxt som någon vattnat med alkohol
vaknar, klær på mig och fyller munnen med menthol
men tro inte att jag inte vet
att øgonen skriker om en natt
jag knappt minns

jag bløder vin...
jag bløder vin...

summan av gårdagens misstag
kan ræddas av gårdagens misstag

molnen brinner och ødet vinner
igen

kannor med øl och sprit i botten
før sækerhets skull
øl i kannor med sprit i botten
før sækerhets skull
vi døljer flaskorna vi dricker
kronhjortarna i parken ær de enda som vet
vår hemlighet

och varje morgon skakar handen
nær du och jag går ner
och varje kvæll så brinner molnen
nær jag bløder ødet som skriker

vad ska du gøra?
vad ska du gøra?

jag ær tillbaka dær allting børjade




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare