Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar Dig vid min sida...

Jag vill sjunga Dina Vilda sånger nu Du!
Jag vill dansa Dina Vilda sånger nu Du!
Jag vill föras i Dina Vilda sånger nu Du...

Jag vill läsa Dina Vilda Verser nu Du!
Jag vill höra Din Vilda Milda Röst nu Du!
Var sjutton håller Du hus nu Du...

Det rörs inget i vinden nu Du!
Det hörs inget i vinden nu Du!
Det görs inget i vinden nu Du!

Men nu hörs någon på trappan...

Men det var väl vinden, som drog och slog...

Nej det var nån, som om mig tog...

Det förs något mot kinden? Du...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt