Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vältrampade ullstrumpor, långa promenader

om jag kunde säga det bättre
upp och ner
eller rakt upp och ner
eller kanske rakt på sak
åtminstone hit och dit
kanske en liten bit
med betoningen åt höger
eller lutningen åt vänster
åsikterna precis i mitten
så lyckas det bara bli
ett litet töntigt
jag med....

när jag egentligen ville säga dig
allt som inte sagts
och visa dig
det som inte gjorts
och förstärka
allt fint som tänkas kan visas
så lyckas det bara bli
ett litet töntigt
leende...

och så står man där
förvirrad över det faktum
att inget blev sagt
eller gjort för den delen
och allt som hände
var två människor
som gick sin väg
och tystnaden
lägger sig




Övriga genrer av glittertindra
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra