Sova är en himladryck en " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sova är en himladryck en 


Gåva

 

Drömlöst vaken under molnen

Skogen vänder sig till låns

Orden väger tungt likt hagel

Okrossbar mot längtans mark

 

Dricker ensamhetens lätta vatten

Väntar tyst på lena blad

Vägen gömmer sina nya löften

Sommarängarna har stängt sin grind

 

Början har sitt dunkla minne

Långt där borta i en annan tid

Bland drömmar utav gula solar

Badande i havens sken 

 




Fri vers av madigan
Läst 702 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-11 11:40



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å vilka ord att finna vila till!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan