Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars Frekvens

..här finns inga ord
här finns inga tankar..
Bara andetag som krockar
Och vårt innersta väsen




Fri vers av VildÄngel
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-15 17:35



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Själen jublar av dina ord som bara finns på ytan... Underbart!
2012-08-11

  Änglaögon
Du sätter fina ord på något som är så svårt att "ta på". Bra.
2012-03-25

    ej medlem längre
Djup insikt ....



Applåder...
2012-03-25

  Bjarne Nordbö
Här ryms det mer än man kan tåla, för hur mycket står vi egentligen ut med. Snyggt snickrat i fyra rader. Minsann.
2009-09-25

  peter markurth
gillar
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel