Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kyss vid din axel.




himlen brann
kontinenter kolliderade
livet var nytt
och glömskan evig

du var en höstvinds längtan
en droppe längs min ryggrad

och din hud
salthalten som fattades mig









Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-16 23:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
smakfyllt
2009-09-16

    ej medlem längre
wow- helsnyggt!
2009-08-27

    mel
livet som nytt och glömskan som evig, det ska jag bära med mig. tack
2009-08-17

    Cronopio
Det börjar rätt bra, men då hela tiden detta "du" och "mig" kommer in blir det inte annat än poesi a la Frida eller Mitt Livs Novell. Synd, för första strofen är verkligen episk.
2009-08-16

    soulless
Poesi när den är som bäst! tack!
2009-08-16

  Johannes
salthalten som fattades mig .

Vackert.
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP