Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång.....


Prinsessan

Sista nageln lämnade läpparna

bara stumpar av hårdhet fanns kvar där

skönheten en gång haft sitt fäste

 

Insikten om hur tänderna förgäves försökt att visa väg

till att släppa taget om gamla känslor

men sinnet förstod aldrig läpparnas kamp

 

Trasiga lyste  delarna på fingrarnas mjukhet

trasiga som den själ som levt så många ensamma år

förlorad i minnen av  fiktiva bilder

 

Falska sanningar hade fyllt hjärtat

fast hoppet dolts i själens djup

det som levde var en bild skapad av en ensam hjärna

 

Ytan lyste som reflexer i mörkret

glättig, och bakom det ett oanat, oupptäckt djup

en prinsessa sov bakom törnen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP