Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar

Tänk om du såg mig

du

eller kanske du

eller du

Såg den jag verkligen är

känslig

uttrycksfull

karismatisk

och förbaskat envis

men älskande

Såg mig

genom alla skal

genom allt som verkar vara jag

och som bara är jag

eller kanske jag

eller jag

jag




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-21 00:07



Bookmark and Share


  HQ
Den här texten är lätt att ta till sig.
En text om att bli sedd, just för att man är den man är "genom alla skal"
Fint!
2009-09-24

  noname_realmind
Vacker både i format och innehåll... Gestaltar en önskan som nog alla har - att bli sedd för den man verkligen ÄR...

**applåder**
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP