Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda augusti

 

Jag längtade efter dig

stjärngata som lyser upp min sensommar

med alla fall

alla händelser som väcker hjärtats längtan

och det som skrämmer

när oändligheten gör sig påmind

i min begränsade tanke

Jag längtade efter ljuset på en mörknande himmel

men verkligheten dolde dig

svart sammet mötte mina ögon

månen hade fallit

mina tårar tindrade som stjärnor

när du hade gått

svart var natten




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 23:51



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tungt. I alla avseenden. Känsloladdad,-maximum.
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP