Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdefullt


omtanke
genom
en kram
och så
förståelse
tillsammans med
gemenskap
naturligtvis
samförstånd
mängder av
humor
lika mycket
allvar
grunden är
vänskap
i botten finns
kärlek
utväxlar
värme
ger
mänsklighet




Fri vers av glittertindra
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 22:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart ljuvligt.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra