Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driver


långsamt lyfter hon armarna
båten får en knuff
driver sakta iväg
med vinden
och hennes fötter
står stadigt på stenbeklädd
havsbotten i kylande vatten
ögonen fulla av sorg




Fri vers av glittertindra
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-27 10:07



Bookmark and Share


  Peter Matsa
skön, lite vemodig
vacker
2009-08-27

  walborg
Att bli lämnad kvar på kalla stenar i vattnet - och inte kunna göra något åt det. Separationssorg.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra