Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare....

en litenalitena puss
ge mig mer av vad jag önskar
hångla fast mig i kaklet
häkta upp mig i väggkrokarna
och tryck till med vad du har
tråckla ihop dig med mig
krångla med allt som finns
trixa till det så jag baxnar
så slingra ihop oss
låt fukten stiga
av värmen emellan
strula till det
och tota ihop
så ingen kan reda ut
trasslet emellan
kom igen!
vad väntar du på?
bättre tider
än så här?
varggrinet
spelar i mungipan
och jag tar
ett stadigt tag
det är bara vi
nu




Fri vers av glittertindra
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-27 14:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underskönt:-)
2009-09-04

  karenina VIP
sånt här 'trassel' gillas ;-)
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra