Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ständiga otrohet

Jag ska till dig på tisdag. Jag ska förföra dig, förvandla dig, fötrolla dig och vara alldeles, alldeles förtjusande.


Du är lång. Nästan två meter.
Du har blont hår, kort, och blåa ögon tror jag.
Du är smal.
Du har smilgropar.
Men du har för smala läppar och en konstig form på ditt huvud, det är liksom för litet.


Du är charmig, och du ger mig komplimanger.

(Ja jag vet att jag har pojkvän och ja jag vet vad jag håller på med)


Du är 21, bor ensam i ett hus i en by utanför K-stad dit det går bussar väldigt sällan, så jag blir tvungen att säga till min pappa att jag ska sova över hos Mimmi.

Jag vet att du älskar min kropp och att du är tänd på mig.

Du säger att du gillar markerade höfter, magen, naturliga bröst, långa tjejer och mest av allt:

svanken.

När du sa det dog jag lite, trodde faktiskt inte det fanns en kille som tänkte på den lilla kroppsdelen, om man ens kan kalla det så. Den lilla plätten på kroppen, den böjda delen av ryggen.




att ha en stor, stark hand där, liggandes, vilandes, smekandes.. för mig framåt, tryck lite, försiktigt, men bestämt,

hela din makt ligger i min svank

Nu är det upp till dig.








Och jag ska ha på mig mina kängor och mina bruna linnebyxor och min mossgröna långärmade mjuka tröja. (den är ganska tajt, så att du ser min svank.. mage..)

sen ska jag be dig om massage, fast med tröjan på, och sätta mig mellan dina ben. jag ska röra på mig sådär sakta, kanske råka lägga handen på ditt lår, "mmm-a" lite, " åh vad skönt.." . sen ska jag säga tack och sätta mig på andra sidan av soffan igen.



och jag vet inte vad som händer mer, men jag vill uppleva den pirriga känslan i magen, känslan av att verkligen KÄNNA varenda del i hela kroppen, närvarandet, det fullkomliga närvarandet och spänningen när man inte vet vad som händer näst.



jag ska älska med dig först mjukt och sensuellt, sen hårdare och intensivare, jag hoppas du gillar när jag tar i hårt och greppar om dina axlar med mina naglar.



men jag vill inte sova med dig.

då finns det risk för att jag kanske, kanske, får dåligt samvete.




Övriga genrer av silencieux
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 19:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver ej ha dåligt samvete, och svanken är sensuell som bara den.

en sensuell tjej bör alltid få njuta fritt, få det hon vill, av dem hon vill, vi män kan ej annat än troget åtrå, precis som det skall va.

förtrollade vi är, av gudinnan vi inför står.
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

silencieux
silencieux