Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallande löv väntar

lövskuggor spelar
solglitter och sensommar
höstlövens rodnad




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-01 16:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så vacker beskrivning.
2009-09-04

  Peter Matsa
perfekt...
2009-09-01

  peter markurth
bra
2009-09-01

  lodjuret/seglare VIP
kan man väl annat än låta sinnet smekas av haikuer som talar om årstidens ankomst och verkan i själens landskap?
trenne utflyktskorgar får den samt en rutig duk
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra