Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar med ett leende

Leendet som jag somnade med igår
finns kvar då jag vaknar

Vill aldrig somna mer
då jag har vaknat hela dagen




Fri vers av Tina-sol
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-01 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol