Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En instruktion som skulle följa med varje människa..


vädjar...


varje gång jag sparkar bakut, argumenterar mig blå på grund av panik

du behöver bara kunna parera lite, kliva undan och hålla dig på lagom avstånd eller snurra med lite för att stanna farten

varje gång någon ger upp för att mina skräckslagna sparkar är så hårda

då är bättre skicka mig på slakt för jag rämnar

inuti

där varken karlssons klister eller bamseplåster håller

bara stanna på det sätt du förmår och låt mig få behålla

trygghet och lugn, omtänksamhet

så finner du en vän för evigt

ett stycke människa med styrkor och svagheter




Övriga genrer av glittertindra
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-04 12:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt suverän.
Applåd!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra