Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkets förträfflighet ( om synonymer)

Synonymordbok,
det kanske inte låter så fasansfullt,
syn-ony-MORDbok,
men en dräpande kommentar kan vara förträfflig
som spetsen på ett spjut

rakt in i hjärtat
för att dröja kvar
eller suga på
tills språket urvattnats

och vi behöver säga samma sak igen,
fast på ett annat sätt.

Synonymt





Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-05 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol