Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regeringen har utfärdat direktiv enligt demokratiska principer


Välj Ditt Liv

Valfrihet

Det är en viktig fråga

Det är Din medborgerliga plikt att

Göra Ditt Personliga val

Du måste öppna

Det röda kuvertet

Och välja ditt liv

Eller lämna det åt
slumpen

Du kan då välja t ex genom att

Kasta tärning

Om Du har svårt att förstå
finns noggranna intruktioner

logga in på www.valjdittliv.se


Där finner Du Regeringens riktlinjer
för hur valen bör ske

Börja med att välja

Kön

kroppsbyggnad

hår och ögonfärg

intelligenskvot

livslängd

födelseland

bostadsort

familjerelationer vid uppväxt

utbildniingsnivå

yrke

inkomstnivå

sexuell läggning

typ av partner'

antal barn

typ av bostad

modersmål

fritidsintressen

Vissa av alternativen kan vara fullbokade

Om Du inte hör till de grupper som har fått förtur beviljad
välj vänligen ett annat alternativ

När detta första val är gjort

kommer Ni att få ytterligare valalternativ i de undergrupper som finns
att välja på, se vidare instruktioner i samband därmed

Regeringen önskar Er Lycka till!


Tillägg; Försent inkomna handlingar medför en straffavgift på 3500 kronor, eller nedflyttning en kategori, Inget val alls = inget liv alls












Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-05 19:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag väljer ALLT exakt som jag har det - men tack ändå!
2009-09-05

  glittertindra
Skrattar.. kastar mig över ansökningshandlingarna och kliar mig förbryllat i huvudet.. finns det någon som förstår svenskan i dessa? :-)
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP