Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste säga att du älskar mig

Älskling,
du måste säga att du älskar mig
då jag åter sätter upp små glittrprydda citat
på vår kylskåpsdörr.

Då jag åter sjunger med i vilken melodi som än spelas
på radion.
Då jag pladdrar på trots din tystlåtna respons
vid köksbordet.

Älskling, du måste säga att du älskar mig
när jag åter övervattnar våra krukväxter
istället för att låta dem törsta ihjäl.

När jag blir ursinnig då du väcker mig
just då jag somnat
När jag smiter ut med feber
trots att du förmanat mig att stanna hemma.

Älskling, du måste säga att du älskar mig.
För visst är jag underbar?
Ibland...




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol