Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beställde tid hos min frisör trots att jag egentligen inte har tid


Mitt hår är ett mossigt vattenfall

Mitt hår har växt ut
till ett vattenfall
med stora öar av mossa
som drar gränser i vattnet

Vattnet faller ner
i stora träskmarker
outforskade
av mänsklighet

Över mitt huvud
svirvlar fåglar
tjutande och skränande
varnar sina fågelvänner

Dom varnar för mig
och mitt mossehår
som blir grönt som gift
och vattenklart

Solen
tar varningarna
på allvar, drar över sig
stackmolnen
som ett fluffigt

Duntäcke

Och Jag inser nu
att jag verkligen borde

Gå och klippa mig





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 13:44



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
*skrattar* detta var verkligen bra och roligt - vilken bild med de svirvlande fåglarna!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP