" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




ord tänkta som saga och inte att aga

jag har inga ord längre
att sätta på pränt
vart gång jag skilldrat en upplevd känsla
har någon av vänner eller anhöriga känt sig kränkt

jag ville bara dikta upp en saga
ur egna sinnernas förråd
där ingen av vänner och bekanta
blev förtalt eller förrådd

ibland har jag skilldrat tårar
och många gånger svåra vårar
som aldrig blommat som hos andra
som haft en trygg familje anda

jag har inga ord längre
att sätta på pränt
allt det stora som förr hänt
spänning, drama och diktar jag
är av ingen betydelse idag

av ingen betydelse idag





Fri vers av Last Word Spoken
Läst 677 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-09-08 20:30



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Just sådana som du
som verkligen behövs här.
2011-11-18

  Mats Henricson
Vill läsa MER av Dig, kom ut på banan igen !
2011-04-18

  aol
så fint du präntar din skrift
2010-01-22

  Lasseman VIP
Men för oss andra är du av stor betydelse, som kan skriva och förmedla med beröring som du gör.. applåder och kramar
2009-09-28

  Mats Henricson
mycket intressant poetat, något av en "resonemangsdikt".........
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Last Word Spoken
Last Word Spoken