Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ensammas sten.

Det finns en sten
med ett stort hjärta på.

Dit kan barnen gå på rasten
om de känner sig ensamma.

Vips kommer någon springande
och frågar:
" Vill du leka med mig"?

Ibland önskar jag
att det fanns en sådan sten
även för oss vuxna




Fri vers av Tina-sol
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-08 20:33



Bookmark and Share


  Dark Angel
Kallas pub.
2009-09-09

  Blodros
...får sådana positiva tankeupplevelser av denna text.
Ja tänk om det kunde varit så..
=)
2009-09-08

  stenen/ Yv Ericsson
Varsågod, här får du en sten av mig;)
2009-09-08

    Herr Ångest
Vackert o tänkvärt som sagt..

Gillade tanken!
2009-09-08

  Katinka VIP
Rörande och tankvärt. Gör en sån sten!
2009-09-08

  peter markurth
fint
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol