Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grannbråk och Patetik på Onsalahalvön


Medelklassens Patetiska Ilska

Medelklassens
patetiska ilska
över grannens
felparkerade bilar

Trädgrenar som växer
in från grannens tomt
så gubbar får spänna
sina muskler
och svära över
staketet

Kvinnor numera
utan pappiljotter
men med ärr efter
senaste lyftet

Ungarna skjutsas
till ridlektioner
och fäktklubbar

Medleklassögon
ser

Och vilken syn
är inte

Medelklassens Patetiska Ilska


Spelar golf
och har otrohetsaffärer
på grillpartyn

Får femtioårskriser
skaffar motorcyklar
och röda små
sportbilar

Och bevakar

Sina futtiga

Revir







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-08 22:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Futtiga var rätta ordet.
2009-09-09

  stenen/ Yv Ericsson
Haha, ja lustigt för betracktaren. Alla har vi en krigare i oss,kanske
2009-09-08

  thyra
Människor är sig lika :) Förmedlar känsla, dina ord!
2009-09-08

  Catharina Edin VIP
Ja, grannbråk - så jävla futtigt - skrev just om tvättstugehelvetet - ursäkta språket!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP