Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor värde är inte alls lika inför lagen, om nu någon trodde det


Maktspråk

Med blödande ögon
och en panna som är
komplett tillplattad

Försöker jag ändå
läsa de glanslösa
meddelanden
som anländer från

Manligheten

De handlar om
någons liv
som borde dras åt

Om extremistiska hot
en innebörd som
inte får ifrågasättas

Nej ,vi vet ju vad
som bestämmer
människovärdet
och hur subtilt
det sker

Överslätande
undanglidande
små föraktfulla
lyft på
ögonbrynen

Sen vet man vad
man har att

Rätta sig efter





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 21:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Nä vi är inte lika inför lagen......sant och tänkvärt
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP