Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lästips: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=380421


Minst och störst





Knastrande eld
Askan i elden

Vindens andetag
Elden blir . .  .

vad den alltid har varit

 - Eld

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Night Soul Woman
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 20:09



Bookmark and Share


  blaite
Klockers ren..
2009-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Som en kniv. Kan användas på två sätt.
2009-09-11

  Gawain
Fire, walk with me... -Twin Peaks,,
2009-09-11

  peter markurth
ja
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman