Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän sa att hon kan bära mitt barn om det inte skulle fungera för mig.

Min vän sa att hon kan bära mitt barn
om det inte skulle fungera för mig.

Storheten ligger inte i att hon sa det
Storheten ligger i att hon menar det.

Jag tänkte att det är riktig vänskap.
Att vilja bära mitt liv.

Men den största vänskapen
är kanske ändå,
att jag skulle säga ja
och låta henne föda mitt barn.





Fri vers av Tina-sol
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-12 09:57



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
lysande, jag gillar det här
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol