Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We lost our way

Vi lärde oss att gå
Sedan lärde vi oss att springa
Men jag vet inte vad vi springer ifrån
Du sa att du älskade mig
men du kunde inte stanna hos mig
Vi förlorade riktning
Ingen varnade oss för det
Allt blev dåligt
Allt blev fel
Du sa att kärlek var en lustig lek
att du sprang fortare utan ring
Allt blev dåligt
Allt blev fel
Ingen varnade oss för det
Vi letade efter något vi inte kunde finna
och någonstans, någon gång
lämnade vi kärleken bakom oss
Allt blev dåligt
Allt blev fel
Jag ser inte bakåt
det gör för ont
att se allt vi gått miste om
Allt blev dåligt
Allt blev fel
Ingen varnade oss för det




Fri vers av odyne
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-13 00:02



Bookmark and Share


  Anna*
Du har fångat essensen av besvikelsen i livet där inget facit finns men sett i backspegeln kan vi förstå hur det hängde ihop. Bra!
2010-01-19

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket mycket igennkänn
Mycket mycket känsligt
beskrivet
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne