Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ensamheten är som bäst

Har aldrig varit rädd för ensamheten
men nu värdesätter jag mitt sällskap
och lyssnar till min röst.




Fri vers av Tina-sol
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 11:26



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Trivs man inte att vara ensam
är man i dåligt sällskap.
Bra att du värdesätter dig själv.
2009-09-13

  Mr Lindemann VIP
Att lyssna till sitt inre röst
ger tröst
i mången el av världen
det så sägs och av kulturer
omhuldas
- de som kan kontakta sitt inre
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol