Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte varit oärlig mot mina vänner.

Jag har inte varit oärlig
mot mina vänner

men mot mig själv

och det är samma sak.






Fri vers av Tina-sol
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-13 13:47



Bookmark and Share


    Stella Stol
Fast värre,
svårare att förlåta sig själv
eller ens ge en ursäkt
2009-09-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag tror att det börjar hos en själv
att kunna vara ärlig mot sig

sedan att svika sina vänner för att du är ärlig mot dig själv
där kommer du att få respekt från dem
2009-09-13

  lodjuret/seglare VIP
jag vet inte det,
jag undrar nu,
ksn det vara sant?
En text som sätter huvudet i myror på mig, garanterat
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol