Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden mätt med en Rolex

Sen så går det ett tag
vidare
den går vidare
tiden

och jag lyckas vara kvar

i den

fast jag försökte fly

och fast jag granskades särskilt

efter det tilltaget

Jo så var det, men sen blev jag

överflyttad

till Övertiden

det är som en jättestor ROLEX

dom säger att det är en

Ära

Men jag vet inte

det verkar mest

som att dom vill

tysta mig

Tiden går väldigt fort här

i Över-Tiden

och ingenting hinner man med

Och inte hinner man

Klaga heller




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-16 16:29



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Både rolig och full av insikt.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP