Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag gett din öron landar i din mun


Det jag gett dina öron
landar i din mun.

Var genomgick min historia
sin metamorfos?

Vid avfarten från mitt hjärta,
tankar,
läppar?

i luften mellan oss?

Vid infarten till ditt hjärta,
dina tankar
dina läppar?

Eller
i luften mellan dig
och de du mötte sen?




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 15:41



Bookmark and Share


    Stella Stol
Visst är det konstigt att bli så ignorerad
att inte ens få finnas
med i historien
eller ens i tanken
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol