Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de mörkerseende. Till de ljuskänsliga.

Vi var starkare än alla,
omslingrade själar

vana vid mörker

Fann vi så ljuset
i varandra

Tills det började blinka
och vi förlorade
kontakt




Fri vers av Tina-sol
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 15:47



Bookmark and Share


    Stella Stol
förblindade? eller som snöblindhet eller helt enkelt bländande? nåt blev det
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol