Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens alla färger

där regnbågen ger sken av sina färger

sjunger vi ut våran sång




här i paradiset


njuter av fullo

av livet


som leker




här andas vi fritt





nutid



just nu vill jag leva


imorgon vill jag älska




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-20 11:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Livsbejakat målat !
2009-09-20

    Bodil Sandberg
Härlig text!!!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson