Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt flickrums tapeter och för allt som kommit sen.

I mitt flickrums tapeter
och för allt som kommit sen.

Som en dagbok i mitt liv.
Ett nytt citat för varje dag.

Satte ord på mina känslor
som inte blivit tanke än.

Fanns du där.
Fanns du där.
Fanns du där.

När jag var rädd.
När jag är hel.

Skriver vi nya kapitel.
Och jag litar på dig än.







Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol