Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer att du fastnar, med din blick på mig.

Du törstar efter vin
men fastnar sedan
vid etiketten

där din blick blir kvar.

Som i kartböckerna
inför resor
dit vi aldrig kommer iväg.

Och allt tal om vad vi missar
vid läsning av menyer.

Det händer att du fastnar
med din blick på mig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-22 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skör och vacker text.
2009-09-23

  Yrre VIP
Mycket bra text!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol