Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlista vänner

Vi lyssnar och ser
jag och hunden
människans bästa vän

Där vid fyren
Där står alla
våra förlista vänner

De som togs av

Den Stora Stormen

De gamla hundarna
våra

Förfäder

Stormen rycker i dem

De ropar till oss

Släpp loss!
Släpp loss!

Men glöm inte

Vår värld är inte er; Akta er
för Glipan!

Den vill er illa!

Ja visst är vi nära
att falla igenom

Men vi
är visa nog
att bara nyfiket
cirkla runt den

Se den som
på film

Inte falla
nej inte

Falla

men vill så gärna se

vad som finns

På andra sidan

Fyren stark och
så djävla symbolisk

Är vår skyddspatron

Och hunden känner lukten

Av avgrund




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 21:55



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Glipan - den är jag också nyfiken på! menar de, att det är farligt?
Den kära hunden varnar dig - lev väl och länge.
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP