Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bemöt sanningen med ingenting.


Hopplöshetens ansikte.

Vad finns det att säga, när det intet finns att säga.
Den ihållande tystanden. Den så ytterst torterande tystnaden.
Tystnadens bottenlösa brus ekar så högt att tankarna bara förblir.

Stör inte balansen. Skapa inte ringar på den spegelblanka vattenytan.

Låt det här ögonblicket bara vara, låt det vara något som jag
sällan förglömmer.

Stunden då jag insåg hur fullständigt förlorat det var.




Övriga genrer av Player
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-24 16:37



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Dina ord känns, genomborrade mig fullständigt.
Känner hur ont det gör.

Vackert.
2012-04-09

    ej medlem längre
mycket bra för att vara "bara ord".
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Player