Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten är alla katter

Nattetid hjärtetid
guldhjärtelängtan

skönsömnen
drömtimmen
längtan och trånad

Vågspel, spinna spann
en tankessång

Vindspel och dimmors bro
tro hopp och äkta

Kärlek

Vad finns det att
åtrå
som inte är
fåfängt


Vishet, långlängtan
silverbäckars klirrande
fromhet och

Klang

Som om, precis liksom
omvägars snaror

Ord i travar

Och jag

Kan vara ensam




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-26 02:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, håller med - detta är verkligen Skönsång!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP