Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välj själv, eller kom på en bättre lösning om du tror att du är nåt


Lägga sig ned och Tvärdö

Dagarna går i moll nu
när de sista trädgårdsmöblerna
tagits in till vintern

Väntan på apokalypsen är ingen
skön dröm
inte heller så ödesmättat
som man kan tro

Snarare ett meningslöst

Dödläge

Självrannsakan


Men vad gangar det
inget som skett
kan ändras

Förlåtelse

ett sätt att få oss
att härda ut
att trots allt
fortsätta

Man borde inte
härda ut

Man borde
leva eller ge fan i det

Samhällsnyttan

Välfärd och

Gruppens överlevnad

My ass

Vad betyder det
när trumpeterna ljuder

Inte ett piss

Nej taktfast dunkande
med trummorna och

Pukorna, de som så sällan
får ge ifrån sig sina

Ovädersdån

Vi borde hänge oss

I Vild Extas

Om man inte bara

Lägger sig ned och

Tvärdör







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 18:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Leva eller ge fan i det fastnar i mina tankar..........
2009-09-28

  Catharina Edin VIP
Precis min mening - lev väl eller lägg dig ner och Tvärdö - bra skrivet där, Ingela!
2009-09-27

  Gawain
Underbart bullrande tvärt och lite sötbittert. Det här tyckte jag om,,
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP