Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min sagovärld

Kära älskade du


mitt minne , mitt allt



kyss mig min saga



trollskog


dryck



Stig in i min sagovärld


låt livet stanna upp för en minut


dröm dig bort





välkommen


till drömmar



kyssar





Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 22:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvlig dikt....
2009-09-30

  Junitvillingen
Åhh denna är så vacker att den redan borde haft flera kommentarer!! Så härligt formulerad, den sagovärlden går inte av för hackor;-))
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson