Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny obrukad dag till MIG!

 

 

 

Ser morgondagens gryning

möta

min nyvakna kropp

i en omfamning mot dagen 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 338 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-28 01:02



Bookmark and Share


  tom boreland
soluppgången
leker
i kölvattnet
2009-12-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att få
vakna så!
2009-10-22

  glittertindra
så ska varje dag påbörjas... :)
2009-10-05

  livsdans
Vacker start!
2009-09-28

  Lasseman VIP
Åh! ja vilken värme att mötas så.. kram och applåder
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du