Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertagen av dimma

Dimman vid gränsen

Flyter i sjok

Döljer de
katalysatorerna
som möjliggör
överskridandet

De som förmår
fånga upp
människoresorna

Från övergång till övergång

Från ände till vidare

...och jag vill

Bli övertagen

Nu




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 22:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Dessa människoresor mellan övergångarna; det var en klok formulering.
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP