Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattåg

Mörker och

Ka dung ka dung ka dung

Hjärtslag, rullar

Vidder osedda i natten

Ka dung ka dung

Sval nattluft genom
det öppna fösntret

Krampen släpper sakta

Hjärtslagen, mina och tågets

Lugnande, nu en

Stad, perrong ljud av

Nattrötta människor

Främmande språk

Resväskor ki ding ki ding
rullar över ramper

Sommarnatten värmer tanken

Visslan ljuder, ingen resa lugnare

Tankar, sömnvirvlar och lycka

Att ständigt vara


På resa





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-29 09:32



Bookmark and Share


  Trädflickan
Att åka tåg, så skönt. Avslappnande. behöver inte göra något mer än bara vara. Läsa, fika, kanske prata med en ny bekantskap. Att vara på väg någonstans..
2009-09-30

  Suzy med punkterna
Livets resa eller brist på......
gillar tolkningsfriheten som finns i det inte så självklara
2009-09-29

  Catharina Edin VIP
Påminner mig om nattåget till Luleå - ack! mitt hjärta brister -
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP