Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne


Hur sorgen tar fäste

Sorgen,
värker sig in
i huvudet

sätter sig i tankarna

breder ut sig i nervbanorna
och glider genom vener och artärer

Träffar tårkanalen
som ger skjuts
till tusen ledsna ekor

Allt, inom loppet av en sekund,

innan hjärtat träffas




Fri vers av Tina-sol
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-29 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visste inte vad som komma skall innan jag klickade på texten och det visade sig få mig att beröras.
2009-09-29

    ej medlem längre
precis så kan det vara ....
tyckte mycket om den
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol