Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar syskon till mitt ofödda barn.

Önskar syskon

till mitt ofödda barn

som jag ännu inte väntar.

Har insett
vad ensamhet är.




Fri vers av Tina-sol
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svider. Griper tag.
2009-09-29

  The Stargazer
Har aldrig hört/sett någon uttrycka ensamhet på det sättet förut. Kort, men mitt i prick.
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol